Dieta Andreea Mantea: cum a reusit Andreea Mantea sa slabeasca?

Andreea Mantea are o silueta armonioasa si a obtinut-o tinand o dieta simpla, foarta la indemana tuturor celor care vor sa scape de kilogramele in plus.

Andreea Mantea a reusit sa slabeasca mai multe kilograme fara sa fie nevoie sa se infometeze sau sa renunte la foarte multe alimente preferate. Ce presupune dieta Andreea Mantea? Cum a reusit bruneta care prezinta WOWBIZ sa scape de kilogramele in plus si de celulita?

Dieta Andreea Mantea: Cum a slabit Andreea Mantea?

Andreea Mantea a inceput sa mearga la sala si a ales sa tina o dieta echilibrata.
„Da, merg la sala. Rup sala in doua sau sala ma rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru ca ma ajuta foarte mult. Eu sunt o persoana mai dificila si e ciudat sa vina sa te streseze (n.r. un antrenor) sau sa isi scrie ce ai mancat, de ce ai mancat, nu e bine, sa iti explice de ce asa si nu asa. Gratiela, antrenoarea mea, imi explica absolut orice, vorbim absolut orice. Imi explica pe intelesul oricui, si astora mai limitati. Mi-am facut abonament la sala de vreo 3-4 ori in viata asta, dar niciodata nu m-am dus sa ma tin. si acum mi-am facut abonamentul in decembrie anul trecut si m-am dus abia in ianuarie…”

loading...
Eu tot trisez cu mancarea si ea imi zice sa nu mai trisez. Nu ma asteptam sa mi se schimbe atat de bine corpul, sa ma tonifiez, sa se ridice pielea aia lasata. dupa o anumita varsta si dupa o sarcina… M-am apucat de sala pentru ca era nevoie, era nevoie-nevoie. Dupa o sarcina nu se vede imediat, dar in timp incepe sa se vada. Si este groaznic, pentru ca oricat ai incerca sa ascunzi tot nu ascunzi total si m-am apucat. A fost foarte greu la inceput, a fost groaznic. Nu vrei, nu poti, si-e greu. E… Si atunci trebuie sa te ambitionezi, sa iti gasesti puterea undeva. Eu am mers cu o prietena si ne-am ambitionat una pe cealalta. dar mie nu imi vine sa cred ca atunci cand erau zapezile alea mari eu moarta-coapta ma duceam la sala. daca nu aveam cu cine sa il las pe David, il luam, il duceam la mama, ii faceam programul dupa programul meu… Sunt disperata cu sala. Am fost racita doua saptamani si nu am putut sa ma duc. Am fost cazuta la pat si s-a vazut ca m-am lasat. nu poti sa faci o luna de zile si sa fii bine, dupa care sa te opresti. Dispare efectul imediat. imi doresc sa merg la sala. Simt nevoia sa merg la sala”, a declarat Andreea Mantea intr-un interviu pentru revista Avantaje.

Andreea Mantea tine ba o cura cu zer de lapte de capra sau bea un suc din lamaie si ghimbir.

„Mananc orice, in afara de prajeli si paine. Si am renuntat si la sucurile din comert. Cu sau fara acid. Important este sa bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata si daca poti si in timpul zilei. Am inceput cu 2 L. Acum imi fac 5 L si iau de acolo in fiecare dimineata. Pun 3 lamai cu tot cu coaja ( dar le spal bine inainte, pentru ca au ceara pe ele. Le tin in otet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai in bucatele. Ghimbir pun cate 4 bucati. Curatat apoi taiat in bucatele. Si cateva afine taiate in doua. Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol cate un pahar. Cateodata iau si dupa mine si beau si in timpul zilei”, a povestit Andreea Mantea.

Cura cu zer a Andreei Mantea. „Am inceput o cura de zer. zer de lapte de capra. Cate un pahar, dimineata pe stomacul gol. Stiti ca eu eram cu apa cu lamaie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu sa stau s-o pregatesc si cred ca s-a obisnuit organismul si nu mai are niciun rezultat. Si atunci am cautat pe internet tot felul de remedii naturiste si am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns sa slabesc vazand cu ochii” , a mai spus Andreea Mantea despre metodele la care apeleaza atunci cand declara razboi kilogramelor in plus.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro