Jean Gavril – Cutit la abdomen (piesa noua)

Dupa ce a dat startul verii cu „Fata, bea cu mine”, urmata la scurt timp de un cocktail de rocknroll, funk, pop si samba pe „Jale Jeane”, Jean Gavril continua seria de lansari cu cea dea 3 piesa de pe primul sau EP.
„Cutit la abdomen” este o declaratie de dragoste atipica, acompaniata de riff-uri ce evidentiaza sex appeal-ul piesei.

” Totul a inceput cand ea m-a intrebat < imi dai si mie un fum? > iar eu foarte relaxat i-am intins tigara, ea spunandu-mi doar „Nu asa il vreau” , ca apoi totul sa escaladeze pana la punctul solo-ului maxim de chitara.

Titlul decadent sugereaza sentimentul transmis barbatului de catre o femeie puternica, cu atitudine.Piesa este despre acea femeie care te leaga, te atrage, si de care nu te mai saturi. Acea femme fatale care te atrage tocmai prin peri! colul care o inconjoara. Piesa este o stare de spirit in care sunt sigur ca multe femei se pot regasi.” – Jean Gavril
loading...
Scrisa de Jean Gavril alaturi de Nagy Lucian in studio-urile HaHaHa Production, „Cutit la abdomen” imbina influentele rock si indie ale artistului cu riff-uri ce amintesc de piesele White Stripe si un hook ce te face sa te misti instant.

Jean este artistul care isi spune povestea prin piesele sale, fapt care ii ofera originalitate si asigura publicului un moment unic. Odata urcat pe scena, acesta traieste intr-un mod aparte fiecare nota muzicala, iar creatiile sale transmit emotii si libertate.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro