Monica Gabor a refuzat sa o opereze pe Irina pe banii lui Mr. Pink!

Mr. Pink s-a oferit sa ii plateasca operatia micutei Irina, insa Monica Gabor a refuzat. Vedeta a decis ca acest aspect trebuie discutat si cu tatal Irinei, Irinel Columbeanu.

Inca de anul trecut, de cand cei doi parinti au aflat de problema Irinei, iubitul milionar al Monicai Gabor, Mr. Pink, a vrut sa se implice financiar in rezolvare. Omul de afaceri a vrut sa suporte costurile intregi ale operatiei, insa Monica l-a refuzat, potrivit Libertatea.

Monica Gabor a facut azi un gest neasteptat dupa ce a anuntat boala delicata de care sufera fiica ei. La aproape 24 de ore de la anuntul facut, Monica Gabor a sters mesajul prin care cerea informatii legate de boala Irinei.

Fanii vedetei au sarit in ajutorul Monicai, discutand despre boala Irinucai, salazion, insa nu isi explica motivul pentru care aceasta a sters mesajul.

loading...
„Buna dragii nostri, in legatura cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetita noastra a fost diagnosticata cu SALAZION. Din octombrie 2017 atat eu cat si tatal ei am tot incercat sa ii gasim un tratament care sa o vindece de aceasta afectiune.

Din pacate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetita noastra de 11 ani are acum nevoie de operatie. Acum incercam din rasputeri sa gasim un chirurg din Statele Unite sau Romania care sa ii indeparteze chisturile.

Dorim sa va spunem si voua prin ce trecem si sa va rugam din suflet, daca aveti informatii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetita noastra de SALAZION scrieti-ne fie la comentarii fie dati-ne mesaje in privat. Va multumim ca va pasa! Va rog distribuiti!”, a scris Monica Gabor pe contul personal de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro