Nicki Minaj lanseaza albumul „Queen”

Dupa ce a reusit sa mentina linia suspansului la cote maxime, Nicki Minaj, regina de necontestat a muzicii hip-hop, lanseaza, in sfarsit, cel de-al patrulea album de studio, „Queen”.

Noul material semnat Nicki Minaj cuprinde 19 piese surprinzatoare si reflecta un grad mai mare de maturitate muzicala, reusind sa combine rap-ul cu mai multe stiluri: de la influente de reggae trinidadian/jamaican pana la caracteristici specifice orientului mijlociu. „Queen” reda un sunet elevat, uniform, dar pastreaza versurile puternice, necenzurate, specifice lui Nicki Minaj.

De data aceasta Nicki Minaj surprinde si prin seria larga de colaborari spectaculoase incluse pe album: Eminem & Labirinth („Majesty”), Lil Wayne („Rich Sex”), Ariana Grande („Bed”), Future („Sir”) si The Weeknd („Thought I Knew You”).

„Queen” este un cadou pe care Nicki il pune in fata fanilor de pretutindeni, o dovada de necontestat a unicitatii artistei si a faptului ca Minaj aduce in peisajul muzical o tendinta aparte, pe care niciun alt rapper, barbat sau femeie, nu a mai reusit sa o abordeze pana in acest moment. La inceputul acestui an, Nicki a lansat piesele „Chun-Li” si „Barbie Tingz”. Cu toate acestea, Nicki a ales sa integreze doar single-ul „Chun-Li” pe album, tocmai pentru ca reda un mesaj mult mai puternic, iar sunetul este unul cu totul si cu totul special, menit sa evidentieze calitatile muzicale pe care Minaj le poseda. In urma cu doar cateva zile inainte de lansarea single-ului „Bed”, Nicki Minaj si-a bucurat fanii cu o alta colaborare surprinzatoare, pentru piesa „Rich Sex”, alaturi de Lil Wayne, lansata in urma cu aproximativ doua l

TRACK LISTING Queen:

 1. Ganja Burns
 2. Majesty ft. Eminem & Labrinth
 3. Barbie Dreams
 4. Rich Sex ft. Lil Wayne
 5. Hard White
 6. Bed ft. Ariana Grande
 7. Thought I Knew You ft. The Weeknd
 8. Run & Hide
 9. Chun Swae ft. Swae Lee
 10. Chun-Li
 11. LLC
 12. Good Form
 13. Nip Tuck
 14. 2 Lit 2 Late Interlude
 15. Come See About Me
 16. Sir ft. Future
 17. Miami
 18. Coco Chanel ft. Foxy Brown
 19. Inspirations Outro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro