What’s UP feat. Satra B.E.N.Z. – Treaba mea (piesa noua si videoclip)

What’s UP este un artist versatil care ne prezinta astazi o latura a sa total diferita si lanseaza alaturi de controversatii Satra B.E.N.Z. o piesa statement cu titlul „Treaba Mea”.

Mesajul piesei, ale carei versuri sunt compuse de What’s UP alaturi de Keed, NOSFE, Killa Fonic si Super Ed, este destinat tuturor celor care se grabesc sa isi expuna opiniile negative si sa critice ceea ce nu inteleg cu adevarat. Muzica este compusa de What’s UP alaturi de Marius Mirica (aka Narcotic Sound) in studioul acestuia, unde au si inregistrat piesa.

„Treaba mea este o piesa speciala pentru mine. Vorbeste despre cei care nu inteleg ce este cu adevarat important. Poti sa fii hater cu cel de langa tine, daca acel hate are un scop constructiv, daca esti manat de invidie sau revolta atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o directie artistica pe care vreau s-o abordez in mod special de acum incolo, insa acest subiect merita acum toata atentia mea. Baietii de la Satra sunt foarte talentati si au toata sustinerea mea, inca de la infiintarea proiectului. Toata dragostea mea pentru Satra! Sunt foarte fericit de ce a iesit. Sper sa fie si pentru voi o placere”, declara What’s UP.

Piesa are un mesaj puternic, sustinut si de un videoclip pe masura, filmat in diverse locatii spectaculoase din Dubai. Dune de nisip, SUV-uri impresionante si opulenta specifica Dubaiului seteaza atmosfera acestui nou videoclip regizat de Anton Sandu(SAN). Despre cum e sa filmezi in desert, NOSFE, membru Satra B.E.N.Z., declara ca este o experienta incredibila. NOSFE mai adauga: „Treaba Mea” ma reprezinta pana in adancul sufletului! Toata viata m-am confruntat cu oameni care m-au invidiat pentru munca pe care o depun sau pentru realizarile mele. Cu Whatsy e mereu marfa sa colaborezi, este extrem de talentat si muncitor! Apreciez asta!”.

loading...
„Propunerea pentru aceasta colaborare a venit cand nu se putea mai bine. Era o perioada in care Satra primea foarte, foarte mult hate din partea anumitor grupuri de oameni cu care eu, si nu numai, am avut de-a face in trecut. „Treaba Mea” m-a ajutat sa ma descotorosesc de niste energie proasta. Multa dragoste pentru frate-miu What’s UP si Pisica! Pace in suflete!” afirma Keed. La intrebarea, ce vrei sa transmiti publicului, Super Ed raspunde simplu, cu versuri din piesa:„ar trebui sa ne iubesti, iti spun sigur ca ne iubesti!”

NOSFE, Lu-K Beats, KILLA FONIC, Keed si Super ED sunt cei cinci membri implicati in proiectul Satra B.E.N.Z., primul proiect de muzica trap din Romania care a lansat hit-uri precum „#Traparmy” si „Dubai”.

What’s UP a avut un 2018 plin de lansari si de curand a fost anunat ca fiind unul dintre „Faimosii” participanti la emisiunea concurs Exatlon, difuzata pe Kanal D. Prima lansarea a anului 2018 a fost piesa „Ora 2?, „Hana”, lansata de Ziua Indragostitilor, apoi „Iarta-ma, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de „Doare” si „Cu tine pe mine”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro