ANDREEA MANTEA, INSARCINATA DIN NOU?!

Andreea Mantea se bucura de rolul de moderator la emisiunea “Te vreau langa mine“, un format care ii place foarte tare, dupa cum a si marturisit. Recent, bruneta a aparut in direct la TV cu o burtica destul de suspect, ceea ce a trezit suspiciuni fanilor. Sa fie oare Andreea Mantea insarcinata din nou?

Dupa ce l-a nascut pe baietelul ei, David, vedeta nu s-a mai afisat cu niciun barbat, dedicandu-se in totalitate copilului ei. Chiar daca nu a vorbit o buna perioada de vreme cu tatal copilului, Cristi Mitrea, acum lucrurile se pare ca decurg foarte bine si au hotarat sa faca pace de dragul si pentru binele lui David.

Inca un motiv pentru care Andreea ar putea sa fie din nou insarcinata, ar fi si speculatiile din ultimul timp, ca intre bruneta si Cristi Mitrea ar fi mai mult decat o reconciliere amicala si ca nu ar fi exclus ca flacara iubirii sa se fi reaprins, si, odata reaprinsa, cei doi sa continue ce au inceput, si anume sa isi intemeiasca o familie numeroasa, asa cum Andreea Mantea a marturisit in nenumarate randuri ca viseaza.

Luptatorul de MMA a fost invitat in emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Si astfel a explicat la ce intelegere a ajuns cu femeia care i-a fost iubita si care este mama baietelului sau.

loading...
„Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a afirmat Cristi Mitrea.

Luptatorul de MMA a vorbit si despre micutul si simpaticul David: „E dulce, e foarte dulce. Are niste momente in care spune niste lucruri de ramanem prosti asa. Creste foarte repede”, a declarat el.

sura cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro