Blacklist feat. UDDI – Pe Repeat (single nou si videoclip)

UDDI (Dragos Udila) este un artist in plina ascensiune pe scena muzicala din Romania, care a reusit sa cucereasca topurile muzicale cu piese precum ”Ipotecat” (Delia Matache featuring UDDI), ”Prietena ta” (Randi feat. UDDI & Nadir), „Aseara ti-am luat basma” sau ”Buna Marie” (Matteo feat. UDDI).

Nascut si crescut in Iasi, UDDI a simtit dintotdeauna ca muzica este o parte importanta din viata sa.

Prima experienta pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare si un pas important pentru cariera sa muzicala.

Muzica sa cu influente raggae ii reflecta personalitatea smart, fun & fresh, fiind genul de artist care reuseste sa transmita publicului intensitatea si pasiunea cu care canta. Anul acesta, UDDI s-a remarcat in show-ul The Four – Cei Patru unde a impresionat juriul si publicul cu niste prestatii impresionante.

loading...
Single-ul de debut al celor de la Blacklist „Tequila” a cucerit intreaga tara, are peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube in doar 8 luni de la lansare.

Anul acesta, Blacklist au urcat pe scena de la Forza ZU, la show-ul celor de la Carla’s Dreams de la Arenele Romane „Monomaniac”, dar si la Cerbul de Aur.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro