Connect-R – Incredere (single nou si videoclip)

„Incredere” este cuvantul cheie al celui mai nou clip semnat Connect-R. Toti avem nevoie de incredere, fie ca este vorba de incredere in noi insine sau in cei din jur. Cu versuri oneste, semnate de artist in colaborare cu George Hora, piesa „Incredere” are un mesaj in care fiecare se poate regasi la un moment dat.

Muzica si versurile acestei melodii sunt semnate de George Hora si Stefan Mihalache (Connect-R), in vreme ce orchestratia apartine lui Paul Iorga si Razvan Matache.

„Incredere” este single-ul pe care artistul il lanseaza dupa „Vinovat”, piesa care de la inceputul verii si pana acum a adunat aproape 3 milioane de vizualizari pe YouTube.
loading...
Connect-R este un artist complet, iar de-a lungul carierei a experimentat atat rolul de cantaret, cat si pe cele de compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producator. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, apoi, la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima data in atentia publicului in 1997 ca vocalist si mai tarziu ca membru al formatiei hip-hop RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborari cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae si de fiecare data a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap Jamaican. In vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” odata cu piesa „Vara nu dorm”, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. Urmatoarele piese, „Da-te-n dragostea mea” si „Tren de noapte”, au devenit si ele hit-uri. Are trei albume lansate pana acum: „Daca dragostea dispare” (2007), „From Nothing to Something” (2012) si „Dragostit” (2016).

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro