EA I-A LUAT LOCUL BIANCAI DRAGUSANU! PRIMELE IMAGINI CU BLONDA LUI VICTOR SLAV!

In urma cu cateva saptamani, v-am dezvaluit, in premiera, ca Victor Slav da semne ca e mai hotarat ca niciodata sa-si refaca viata sentimentala. La mai bine de trei luni dupa ce s-a despartit de mama fiicei lui, prezentatorul Kanal D pare sa-si fi gasit linistea sufleteasca in compania unei tinere superbe. Va prezentam imagini si detalii senzationale despre noua poveste de dragoste care pare ca se contureaza in showbiz-ul autohton.

Un nou cuplu se prefigureaza in lumea mondena de la noi din tara, iar noi va prezentam detalii incendiare. Dupa mai bine de trei luni de cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, Victor Slav pare ca intentioneaza sa isi refaca viata amoroasa. O tanara domnisoara blonda, pe care a cunoscut-o pe litoral, l-ar fi prins in mrejele iubirii pe celebrul barbat.

Escapada nocturna pe care a avut-o in urma cu doua saptamani la NUBA Mamaia alaturi de colegii lui de platou se pare ca a fost de bun augur pentru Victor Slav. Si asta pentru ca, in seara respectiva, Ramona Olaru i-a facut cunostinta cu una dintre prietenele ei, care se pare ca i-a picat cu tronc fostului iubit al Biancai Dragusanu. Raduca, prietena asistentei TV, o focoasa blondina, se pare ca a reusit sa-i atraga atentia, cu farmecul ei, lui Victor Slav, care a decis sa mai dea o sansa dragostei. Iar acest lucru se reflecta in gesturile pe cate tanara le-a facut zilele trecute.
loading...
De cum a aflat ca Victor si colegii lui de platou o sa petreaca cateva zile la Timisoara, acolo unde lucreaza din greu pentru noul lor proiect, Raduca si-a luat o prietena si au plecat in orasul de pe Bega, pentru a fi alaturi de noua ei cucerire, potrivit surselor noastre. Din cate se pare, Victor si Raduca au avut un weekend de poveste. Dupa ce au petrecut pana-n zorii zilei alaturi de Giani Kirita, Catalin Cazacu si Roxana Ionescu, in cel mai exclusivist club din Banat, Epic, cei doi s-au relaxat la piscina hotelului.
Daca Victor a fost mai precaut si a ezitat sa isi faca publica noua relatie, Raduca, cea care l-a prins in mrejele iubirii, si prietena care a insotit-o nu s-au sfiit sa publice mai multe filmulete si poze din locurile in care s-au distrat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro