Grasu XXL si Guess Who lanseaza albumul „In Labirint”

Dupa ce au extras de pe material primele doua piese, „Pentru un gram de atentie” si „Doamne ajuta!”, lansat cu primul videoclip de pe album, Grasu XXL si Guess Who lanseaza astazi pe toate platformele de streaming si download intregul album format din 12 track-uri noi. Inca din ziua lansarii, single-ul „Doamne ajuta!” a intrat in Trending YouTube si s-a mentinut in top 5, chiar si acum, la o saptamana dupa lansare.

Pe langa cele doua single-uri lansate, pe album mai sunt incluse 10 piese, dintre care o colaborare cu Feli pentru piesa „Spune-mi tot”. Intregul album a fost mixat de catre Grasu XXL la Okapi Sound Studio.

In curand, albumul va putea fi precomandat in format fizic (CD) de pe www.getmusic.ro. Materialul va fi disponibil si in alte doua formate fizice, editii limitate.
loading...
La exact o luna dupa lansarea primului album in colaborare, Grasu XXL si Guess Who vor sustine vineri, 12 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti concertul de lansare „In Labirint”. In seara evenimentului, publicul va asculta integral noul album Grasu XXL x Guess Who, cat si hituri lansate de-a lungul anilor.

Albumul poate fi gasit pe toate platformele de streaming si download.

Tracklist „In Labirint”:
Puterea
Jocurile Foamei
Doamne Ajuta!
Soareci in Labirint
Unu’
Pentru un Gram de Atentie
Frica
Sus
Pam-Pam!
Una
Spune-mi Tot (feat. Feli)
Respir Sub Apa

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro