Grasu XXL x Guess Who – Doamne Ajuta! (single nou si videoclip)

Daca saptamana trecuta am ascultat „Pentru un Gram de Atentie”, prima piesa lansata de pe albumul „In Labirint”, astazi, Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta primul videoclip de pe albumul Grasu XXL x Guess Who.

„Doamne Ajuta!” a fost filmat pe parcursul unei singure zile, in regia lui Ionut Trandafir, regizor care nu este la prima colaborare cu Grasu XXL si Guess Who. Filmarile s-au defasurat in judetul Giurgiu, intr-o biserica parasita si, pentru cadrele de final, in Buftea, langa Bucuresti.

Piesa a fost produsa de Grasu XXL, Paul Iorga si George Hora (productie aditionala) si contine fragmente din piesa „My Roots” a lui Chriss Casper. De mixaj si masterizare s-a ocupat Grasu XXL @ Okapi Sound Studio.

Pe 12 septembrie, cei doi artisti vor lansa primul album in colaborare, un material care contine 12 piese. La exact o luna dupa lansare (pe 12 octombrie), Grasu XXL si Guess Who te invita la concertul de lansare „In Labirint” de la Arenele Romane din Bucuresti (detalii aici).

loading...
Totodata, ai ocazia sa castigi o zi la Okapi Sound Studio, unde ii vei cunoaste pe Grasu XXL x Guess Who si vei asculta albumul inaintea tuturor. Intra pe www.inlabirint.ro pentru detalii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro