MIHAI MORAR SARBATORESTE 12 ANI DE CASNICIE

Celebrul realizator de radio si om de televiziune a tinut-o mereu pe sotia lui departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sarbatoresc astazi 12 ani de casnicie, care au fost plini nu doar de evenimente fericite, ci si de multe incercari.

Prima iesire pe interval pentru sotia lui Mihai Morar s-a intamplat prin 2013, cu ocazia lansarii unei colectii pentru copii. Cum toata lumea a exclamat mirata: ”Ce frumoasa e sotia lui Mihai Morar!”, jurnalistul si-a regandit strategia si a inceput sa posteze portrete de familie pe contul sau de Facebook.

Mihai a marturisit la un moment dat ca a cerut-o in casatorie pe Gabriela, care ii era pe vremea aceea colega la radio, dupa numai doua luni de relatie.

”I-am cerut mana de ziua ei, in noiembrie, tin minte ca ningea in ziua aia. Colegele din radio ii facusera cadou o noapte la hotel. Am mers cu ea acolo si… nu eram santajat emotional de prima ninsoare, stiam ca asta vreau sa fac. Ea simtea ca urmeaza sa se intample ceva. A avut o reactie normala. Dar, oricum, nici eu nu acceptam un refuz”, a declarat Mihai pentru revista Ciao! in urma cu mai mult timp.

loading...
Astazi, cand celebreaza 12 ani de casnicie, Mihai Morar a publicat o poza din timpul slujbei de cununie, iar urarile au curs fara numar.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro