PRIMELE IMAGINI CU DORIAN POPA IN ROMANIA, DUPA CE A PARASIT ULTIMUL TRIB

Dorian Popa s-a accidentat grav si a parasit ”Ultimul Trib”. Artistul a luat primul avion si s-a intors de urgenta in tara cu asistenta medicala pe zbor.

Dorian Popa s-a accidentat la genunchi la jocul cu perne, insa dupa ce a vazut despre ce este vorba in proba, Dorian a decis ca poate participa si isi poate ajuta echipa. Inainte insa ca Duelul sa inceapa, Dorian Popa a revenit langa echipa sa direct de la spital, pe targa. Situatia nu era deloc roz pentru artist!

”In primul rand, nu as vrea sa existe cumva ideea ca cineva incearca sa simuleze ceva. E foarte rau ce am aflat de la doctor si trebuie sa fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-as vrea sa mai risc si sa patesc ceva care ma va afecta pe termen lung. Din pacate eu trebuie sa plec repede sa ma vindec, n-as pleca niciodata ca un las, dar daca as mai ramane acum ar fi doar o dovada de prostie si inconstienta… Mor de ciuda, am plans toata seara ca trebuie sa plec, dar nu se mai poate”, a spus Dorian si si-a desfacut atela aratand tuturor genunchiul sau ranit, care se umflase considerabil.
loading...
Dorian Popa a fost nevoit sa paraseasca ”Ultimul Trib” si sa se intoarca in Romania! Artistul a luat primul avion, cu asistenta medicala pe zbor. Dorian Popa a facut haz de necaz si s-a bucurat ca a zburat pentru prima oara in viata lui La Business Class. Dupa 20 si ceva de ore de zbor, Dorian Popa a ajuns acasa. In aeroportul Otopeni a fost asteptat de o ambulanta care l-a dus la spital pentru a face investigatiile necesare, dar si pentru a fi vazut de un medic ortoped

Cum a fost drumul, puteti vedea in video de mai jos. Nu de alta, dar Dorian Popa a filmat toata experienta lui!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro