In sfarsit, a facut anuntul! Alex Velea, nerabdator ca Antonia sa devina, oficial, sotia lui!

Plecat in China, alaturi de Antonia, Alex Velea a facut o declaratie cat se poate de explicita despre viitorul pe care il are alaturi de artista considerata a fi cea mai wow din Romania.

Aflata in mijlocul unor proceduri juridice extrem de complicate, Antonia asteapta, inca, sa devina, din punct de vedere legal, o femeie libera. Si, pare-se, partenerul ei de viata, Alex Velea este si mai nerabdator decat focoasa bruneta ca ea sa fie, oficial, fara obligatii ca statut marital.

Daca pana acum, Alex Velea si Antonia nu discutau despre nunta lor, considerand ca este un subiect prea sensibil avand in vedere complicatiile prin care trece cea mai sexy artista de la noi, de curand tatuatul cantaret a dat cartile pe fata. Si, fara sa stea pe ganduri, aflat in China, in Shangai, Alex Velea a spus totul despre viitorul lui alaturi de Antonia. Mai exact, fara sa insiste prea mult asupra subiectului, dar dad, in fapt, un raspuns clar la intrebarea care macina fanii pe care ii are si care toti vor sa stie daca se vacasatori cu Antonia, tatuatul cantaret a postat pe contul lui de socializare o imagine alaturi de Antonia si la care a notat, sec, o descriere cat se poate de elocventa: “Mr. Tommy himself and my beautiful future wifey” (Domnul Tommy (un designer celebru, n.red) si superba viitoare sotie a mea, trad.). Iar asta inseamna, ca, in curand, vom avea parte, in showbiz, de cea mai asteptata nunta din lumea muzicii romanesti, Alex Velea si Antonia fiind considerati cel mai frumos cuplu din showbiz-ul mioritic.
loading...
Antonia si Alex Velea au fost nasi la inceputul saptamanii trecute, iar cei doi au ales niste tinute extravagante, Antonia afisad o burtica proeminienta. Fanii au intrebat-o rapid daca este insarcinata, iar cei doi au facut publice doua mesaje prin care lasa loc speculatiilor. “Iti pune burtica in evidenta aceasta rochita. De data aceasta poate va fi fetita. Sarcina usoara in continuare!”, “Antonia este insarcinata iar?”, au fost comentariile fanilor. Drept raspuns, artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea in timp ce este in lenjerie intima in camera de hotel, iar pe imagini a scris in limba engleza mesajul: “My baby’s father (Tatal bebelusului meu, n.red.)” si, la randul lui, cantaretul a postat pe Instagram Stories un video cu partenera lui de viata, tot in lenjerie intima, iar pe imagini a notat: “My baby’s mother (Mama bebelusului meu, n.red.)”.
Antonia si Alex Velea au doi copii impreuna, Dominic si Akim. Artista mai are o fetita, Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro