STEFAN STAN S-A DESPARTIT DE BIANCA LUI!

”I-am zis ca o iau de nevasta, ea a acceptat!” Erau vorbele lui Stefan Stan, in urma cu doar patru luni. Doar ca situatia s-a sucit cu 180 de grade! Artistul s-a despartit de Bianca, tanara care devenise, la scurt timp dupa ce s-au placut, ”aleasa”. Sursele au dezvaluit ca Stefan Stan si pustoaica lui de doar 18 ani nu mai sunt impreuna de mai bine de o luna.

Stefan Stan, primul castigator al concursului ”Vocea Romaniei”, si-a cladit, incepand cu acea frumoasa zi din viata lui, o cariera muzicala. Si a ajuns acum un celebru cantaret foarte solicitat, atat pentru concerte, cat si pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, onomastici. Cunoscut drept un mare crai din showbiz-ul autohton, Stefan Stan si-a spus, la un moment dat, ”STOP”. A facut-o atunci cand privirea lui si a Biancai s-au intersectat, la o ”adunare generala” cu prietenii comuni.

Nedezlipiti au fost de atunci, mai mult, ea s-a mutat la artist dupa cateva luni de la inceputul relatiei. ”E prima oara cand vad altfel o relatie! Si e si cea mai lunga, are un an si ceva”, marturisea, entuziasmat, Stefan Stan. Doar ca totul pare a se fi destramat. Stefan e acum singur, potrivit surselor. Celebrul cantaret si Bianca si-au luat o pauza in urma cu mai bine de o luna. De atunci nu s-au mai vazut, nu s-au mai auzit nici macar la telefon. Aceleasi surse spun ca relatia ar fi distrusa iremediabil. Se pare ca diferenta de gandire foarte mare dintre ei ar fi fost prinicipala cauza a despartirii.

Iar Stefan ar fi fost cel care a decis separarea. ”Da, e adevarat, s-au despartit. Sunt putine sanse ca ei sa devina din nou un cuplu. Este o separare, de proba, cum ar veni, dar nu-i mai vad impreuna. El a fost cel care a vrut asta, si-a asumat-o”, a dezvaluit un apropiat al vedetei.

loading...
Stefan Stan decisese, in urma cu aproape doi ani, sa se aseze la casa lui. Nu a mai vrut hoinareala, ”am 40 de ani, trebuie sa fac si eu ceva in viata”, spunea el atunci. Si parca Cel de Sus l-a auzit si i-a scos-o in cale pe Bianca. Artistul povestea, cum a decurs intalnirea si ce planuri isi facea. ”E o fata frumoasa, am cunoscut-o la o cafea… Mi-a atras atentia. Eram cu niste prieteni, ea a venit a doua oara… Prima data cand ne-am vazut, doar ne-am uitat, asa… Nu era nimic… Am stat la aceeasi masa, aveam prieteni comuni. Am glumit, am ras in acea seara, parca de final de vara. Stateam pana la 4-5 dimineata de vorba, la, la, la…A doua oara ne-am intalnit tot acolo, la cafea, si am inceput sa-mi activez farmecul. M-am oferit s-o duc acasa, a zis nu! Aveam faima de cuceritor… A vorbit cu mine, a glumit, a zambit, dar atat! Am aflat numarul ei… M-a plimbat vreo saptamana si ceva. Apoi am inceput sa iesim. Ne-am plimbat vreo trei-patru luni. Doar ne-am plimbat, terase… ”, rememora Stefan.
”Mi-a placut foarte tare de ea. E foarte inocenta. E foarte respectuoasa. Are o educatie iesita din comun, pe care azi nu o mai gasesti. Mi-a placut fizicul ei, nu stiu, tineretea ei… Este o papusa! Ne-am mutat impreuna din prima zi in care ne-am combinat! Dupa alea trei-patru luni in care doar ne-am plimbat. Am o relatie foarte buna si cu parintii ei”, au fost cuvintele artistului, care la acea vreme numai pe Bianca o vedea in fata ochilor.

Mai mult, a cerut-o de sotie, iar tanara a acceptat. ”Casatorie? Vrem s-o facem. I-am zis ca o iau de nevasta! Ea a acceptat, nu avea cum sa zica nu! Vreau sa ma casatoresc! Am 40 de ani, vreau sa fac si eu lucruri, nu vreau sa stau asa…” Sunt vorbele pline de optimism ale cantaretului, in urma cu cateva luni.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro