VESCAN feat. MIRA – Ce-o Fi, O Fi (single nou si videoclip)

„Ce-o fi, o fi” este titlul celui mai recent single lansat de Vescan featuring MIRA, o piesa despre sensul vietii, cu mesaj puternic si emotionant.

Piesa este produsa de Mahia Beldo si compusa de Vescan alaturi de Mahia Beldo, MIRA si JO. Regia videoclipului este semnata de Roman Burlaca, care mai are in portofoliu colaborari cu Ruby, Cleopatra Stratan si Ilinca.

„Sunt foarte bucuroasa ca in sfarsit am reusit sa scoatem aceasta piesa impreuna, avem planul asta inca de acum 5 ani. Atat eu, cat si Vescan, ne-am pus tot sufletul in „Ce-o fi, o fi” si sunt convinsa ca mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie”, declara MIRA.

„”Ce-o fi, ce o fi” este o piesa in care am pus mult, mult suflet si ma bucur ca mi s-a alaturat MIRA, o voce pe care o apreciez de mult! Totul a pornit de la simpla intrebare: Cum vezi viata ta peste 10 ani? De aici totul a decurs foarte rapid. Ma bucur mult ca albumul #MuzicaSauNebunie continua cu piesa asta si sper sa intre in inimile oamenilor de la primul play. Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai incercat sa facem o piesa si acum vreo 5 ani, dar se pare ca toate vin la timpul lor. Le multumesc mult tuturor pentru sustinere! Peace and love”, spune Vescan.

loading...
Vescan a inceput anul 2018 cu lansarea celui de-al doilea single de pe albumul #MuzicaSauNebunie, piesa ce are deja peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube. Multe dintre colaborarile artistului s-au mentinut in topurile de radio si TV – single-ul „Las-o”, lansat in anul 2016 a depasit 30 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar „Piesa mea preferata”(feat.Kamelia) si „In dreapta ta” ( Vescan & Alina Eremia) au atins performanta de a fi simultan in Top 10 (Radio/TV) Media Forest Romania.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro