VICTOR SLAV, PREZENT LA NUNTA CELUI MAI BUN PRIETEN AL SAU, BOGDAN VLADAU

Bogdan Vladau si Gina Chirila au devenit sot si sotie si in fata lui Dumnezeu, au ales sa se cunune religios in prima zi din luna septembrie. Printre vedete s-a numarat si Victor Slav, cel mai bun prieten al mirelui, care a dorit sa ii faca o urare si pe retelele de socializare.

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, Victor nu a dat vreun semn ca ar avea o relatie, potrivit declaratiilor sale, nu si-a gasit inca pe cineva. Asadar, prezentatorul de la Kanal D a venit singur, ne insotit la cel mai important eveniment al “fratelui” sau.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au tot vorbit despre despartire in ultimele sase luni si s-au hotarat sa puna capat relatiei. Au ramas prieteni foarte buni si isi cresc impreuna fetita, pe Sofia Natalia. Micuta nu stie si nu simte ca parintii ei sunt despartiti, spune Bianca.
loading...
„Eu sunt om un sincer si asumat. Noi nu mai eram fericiti de mult. Am tot vorbit despre acest lucru in ultimele sase luni, dupa ce am sarbatorit Revelionul impreuna. Nu eram fericiti, nu poti sa mimezi fericirea, atunci cand nu e cazul. Victor este un om responsabil si capabil. Victor ne va fi alaturi mereu. Avem un copil minunat impreuna si sunt sigura ca Sofia nu va simti ca noi suntem despartiti. Este mai bine asa, decat sa ne vada nefericiti. Daca copilul meu ma vede ca nu sunt fericita, este si ea nefericita. Despre dragoste nu se vorbeste se traieste”, a explicat Bianca Dragusanu, la Xtra Night Show

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro