Victor Slav vorbeste in premiera despre relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca

Vedeta KanalD a povestit cat de des isi viziteaza fetita!

La doua luni de la despartirea de Bianca, in sfarsit, Victor Slav a dezvaluit cateva amanunte din relatia pe care o are cu fiica sa, Sofia!

Victor Slav poveste ce se intampla in relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca Dragusanu! „Ne intelegem foarte bine”
“Ne vedem aproape in fiecare zi, spun aproape fiindca au fost unele zile in care am avut repetitiile pentru noul show “Vulturii de noapte” si atunci nu am reusit sa ajung la ea! In rest, mereu ma duc la cea mica! O ador, pur si simplu! Ne intelegem foarte bine! Ma alinta “Vantur”, nu poate sa imi zica Victor! Nu stiu de unde pana unde a ajuns sa ma strige asa, dar imi place. Mi se pare foarte haios si o iubesc enorm cand o aud stalcind cuvintele. In ceea ce o priveste, isi spune “Maca”, este de fapt de la “Ma cheama”, si nu este nici Sofia, este “Fofaia”! In concluzie, o cheama “Maca Fofaia”. E o minune de copil si ma bucur ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu ea”, a declarat prezentatorul
loading...
Victor Slav poveste ce se intampla in relatia cu fetita lui dupa despartirea de Bianca Dragusanu, in plus, a dezvaluit si care a fost adevarul in mult trambitata vacanta avuta cu diva la Hunedoara.“Nu a fost vorba despre asa ceva! Sofia a stat la Deva la bunici, iar noi ne-am dus sa o vedem. Eu si Bianca am ramas doua zile acolo, am stat cu fiica noastra si, pe urma, ne-am intors cu ea in Bucuresti! Atat! Nimic mai mult”, a spus vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro