Xonia – Crave You (single nou si videoclip)

„Crave You’ este o piesa care imi aduce aminte de primele sentimente pe care le-am avut cand am inceput relatia mea cu Albert.

Este o piesa fresh, in care fiecare dintre noi, care a iubit sau iubeste, poate sa se regasesca. Mi-am dorit de mult sa lucrez cu producatorul/songwriterul Trackstorm, Zola Gatcia si echipa Joz Music din Franta si iata ca visul meu s-a implinit. Piesa asta a fost propusa de ei special pentru mine. Au inteles ce sound mi-am dorit , acel pop music de care imi este dor de fiecare data sa il aud! Sper ca si voua sa va placa ‘Crave You’, la fel de mult cum imi place si mie”, a declarat Xonia.

Videoclipul piesei, regizat de Anthony Icuagu, a fost filmat intr-un parc de joaca pentru copii, din dorinta de a transmite oamenilor ca dragostea scoate la suprafata copilul din tine, copilul care stie sa traiasca si sa se bucure de toate lucrurile simple, fara a pune bariere sau limite.
loading...
Xonia a cunoscut succesul in industria muzicala romaneasca inca de la inceput cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 8 ani de cariera a bifat mai multe piese care au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei si prima colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’. De asemenea, artista a colaborat cu Alx Veliz, artistul canadian cu care are piesa „Dancing Kizomba”, DJ Sava, Deepcentral sau Sonny Flame.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro