Adevarul despre divortul Prodancei de Reghe

Apropiatii celor doi pun totul pe baza rautatilor scornite de “dusmanii” impresarei

Dupa ce, saptamana trecuta, s-a zvonit foarte tare ca sotii Reghecampf s-au despartit, Anamaria nu mai pune poze cu Reghe sau nu se mai duce la sot, basca vedetele o relatie doar pentru a nu-si pierde averea, ei bine, cei doi isi traiesc povestea de dragoste bine merci alaturi de copiii lor!

Toate barfele au pornit, cel mai probabil, de la faptul ca Anamaria Prodan a evitat in ultima vreme sa isi mai puna pe tapet viata privata, asa cum o facea in trecut! Drept dovada, pe retele ei de socializare, controversata impresara isi posteaza imagini numai din locurile in care munceste, cu jucatorii pe care ii promoveaza, sau cu emisiunea matrimoniala de “gospodari” pe care o modereaza!
loading...
“Lumea este foarte rea! Prodanca este, fara discutie, la ora actuala, cel mai de succes manager din lumea sportului cu balonul rotund mioritic si fireste, a atras si foarte multa antipatie! De aici, si rautatile spuse la adresa ei si a familiei! Mai mult, acum doi ani ani s-a scris ca ar fi trait trei povesti de dragoste cu alti barbati, antrenori sau jucatori pe care ii reprezinta! A avut o singura interventie, unde a luat peste picior toti acesti “barbati” din fotbalul romanesc, pe toti cei care nu au putut sa o atace din punct de vedere profesional, dandu-le peste nas cu contractele ei importante, vezi suma record cu care l-a vandut in fotbalul autohton pe Nicusor Stanciu”, au spus apropiatii vedetei
Anamaria Prodan divorteaza de Reghe doar in viziunea oamenilor care o contesta pe impresara. “Nu au putut sa o darame, oricat au incercat, pe orice parte. Au facut-o curva, au facut-o prostituata, au facut-o in toate felurile, si nu au reusit sa o distruga, fiindca nimeni nu a avut nici macar o dovada! Dimpotriva, Ana a ras si mai tare de dusmanii ei. Din acest motiv, si din frustrare, acestia au scornit niste povesti despre ea si despre toti care, vezi Doamne, i-ar fi amanti! Nici acest lucru nu a atacat-o! Din contra, Anamaria se amuza si spunea ca de-a lungul timpului, atatia amanti a avut incat trebuia sa traiasca inca patru vieti pentru a fi cu toti! Iar in ciuda tuturor discutiilor si lucrurilor urate care s-au scris despre ea si ulterior despre Alexa, cei doi sunt in continuare la fel de buni prieteni, se ajuta la fel de mult, vezi ascensiunea lui Dan, sau ascensiunea ei, sau ce cota au toti cei pe care impresara ii reprezinta.Sincer, pe femeie nu o intereseaza insa deloc.Cert este ca Reghe si Ana isi petrec timpul impreuna mai mereu in Abu Dhabi! Prezentatoarea pleaca imediat dupa filmari show-ului ei in Emirate si isi petrece timpul acolo alaturi de sot si de baietii lor”, au dezvaluit aceleasi surse care mai spun si faptul ca, in tara, manager are foarte putini prieteni, doar pe Gigi Becali si inca vreo cati oameni din fotbalul romanesc.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro