BETTY SALAM, APARITIE DE SENZATIE LA NICI 3 SAPTAMANI DE CAND A NASCUT!

Betty Salam si-a uimit fanii astazi, iar pe carcotasi i-a lasat faca cuvinte, dupa ce a facut public un nou selfie in care apare impreuna cu fiul sau. Nu, nu doar micutul a fost in atentia tuturor, ci proaspata mamica! Si asta pentru ca fata cea mare a lui Florin Salam are o talie de viespe la nici trei saptamani de cand a nascut.

Betty Salam, aparitie de senzatie la nici 3 saptamani de cand a nascut! Are o talie mai mica decat inainte sa ramana gravida

In varsta de 18 ani, Betty Salam a topit in doar doua saptamani si doua zile multe dintre kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Acest lucru poate fi observat cu ochiul liber, iar sustinatorii au complimentat-o cand au vazut cea mai recenta poza cu aceasta. Desi a fost intrebata cum a reusit sa slabeasca atat de repede dupa ce a nascut, deocamdata, frumoasa artista nu a oferit niciun raspuns. In timp ce unii dintre internauti sunt convinsi ca asa arata vedeta in prezent, cativa sunt de parere ca poza facuta in timp ce il tine pe Matthias in brate este lucrata in Photoshop, unde “si-ar fi sculptat” talia de viespe.
loading...
“@betty.stoian, mie mi se pare ca esti deja in forma, arati foarte bine”, “Foarte frumosi, sa fiti sanatosi mereu ???esti foarte slaba?”, “Sunteti atat de frumosi! Iar tu, mami, multa rabdare, intelepciune si putere. Va pup si sunteti preferatii mei. ? :-*”, “Wow, ce bine arati dupa nastere, felicitari si pentru tine, si pentru buburuzelul frumos ?”, “@betty.stoian, cum ai facut de ai slabit atat de repede?” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.
Fotografia de mai jos a fost realizata in vara lui 2017 de ziua de nastere a lui Betty Salam. Cei doi au devenit parinti pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Stefan. Pe 28 august 2018, artista a implinit 18 ani. Anul viitor, ea si Catalin Visanescu vor face nunta. Va reamintim ca fata celebrului artist a fost ceruta de sotie pe 11 septembrie 2017 in aeroport, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea si fratele sau, Danny, s-au nascut in urma mariajului manelistului cu prima lui sotie, cu Stefania sau Fanica, asa cum ii alinta prima sotie, care a fost rapusa de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani cand a murit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro