BIANCA DRAGUSANU SE DISTREAZA IN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLABESTE VAZAND CU OCHII

In timp ce Bianca Dragusanu se distreaza in Paris si este rasfatata la maximum de Alex Bodi, fostul ei iubit Tristan Tate slabeste vazand cu ochii!

Bianca Dragusanu si-a facut bagajele si a plecat in… Spania! Insa in aceasta escapada vedeta nu a mers singura ci impreuna cu Alex Bodi. Iar motivul este unul bine intemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a luat-o pe Bianca Dragusanu in Spania pentru a-i cunoaste parintii. Familia tanarului traieste de multi ani acolo si Alex a decis ca este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondina celor mai importante persoane din viata lui.

La interval de cateva zile, Alex Bodi a dus-o pe Bianca in Paris acolo unde a rasfatat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mica avere pe accesorii de lux, iar apoi au copilarit putin in parcul de distractii Disneyland. Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu au fost insa singuri ci impreuna cu fetita tanarului de care vedeta a avut grija in permanenta.

In timp ce Bianca Dragusanu se distreaza in Paris si este rasfatata la maximum de Alex Bodi, fostul ei iubit Tristan Tate slabeste vazand cu ochii! Sportivul s-a fotografiat in baie si le-a aratat potentialelor sale iubite ca a ajuns la 107 kilograme si ca are un abdomen de fier. Totusi… dedesubturile arata altceva! Tristan Tate pare sa fie deranjat de noua relatie a Biancai Dragusanu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro