Ce reusita pentru Antonia! Se afla intr-un super top, intre primele cele mai cele

Frumusetea Antoniei este recunoscuta nu doar in Romania, ci si dincolo de granitele tarii.
Antonia apare in Top 100 Cele mai frumoase femei din lume in 2018. Romanca nu doar ca a reusit sa intre in top, dar se afla pe unul dintre locurile fruntase, mai exact locul opt.

Clasarea Antoniei in top 10 al celor mai frumoase femei din lume este cu atat mai meritorie cu cat cantareata a reusit sa surclaseze vedete internationale celebre in toata lumea.

Nu este pentru prima oara cand frumusetea Antoniei, in varsta de 29 de ani, este mentionata intr-un top international. Timp de cinci ani, vedeta din Romania a fost inclusa de publicatia Independent Critics pe lista celor mai frumoase chipuri. In 2017, Antonia a ocupat pozitia a 11-a in Top 100 cele mai frumoase chipuri din anul 2017.


In top se mai regasesc Candice Swanepoel, Rihanna, Keira Knightley, Nina Dobrev, Gigi Hadid si multe alte staruri internationale.

loading...
Locul 1 in Top 100 Cele mai frumoase femei din lume in 2018 a fost ocupat de Chou Tzuyu, cantareata si dansatoare de origine Taiwaneza. Clasamentul a inclus celebritati din toate domeniile: muzica, actorie, sport, moda.



sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro