Matteo ajunge la 100.000.000 de vizualizari la piesa „Panama”

Videoclipul piesei „Panama” este cel mai popular clip al unui artist, lansat pe canalul unei case de discuri

Canalul de YouTube al MediaPro Music este „casa” hit-ului care a luat cu asalt Asia, devenind astfel singurul canal care are un upload cu peste 96.000.000 de vizualizari.

Single-ul „Panama”, lansat in 2013, a devenit un fenomen in Asia anul acesta, generand o adevarata nebunie online. A strans pana acum peste 96 milioane de vizualizari pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele fiind adunate in doar sase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai cautate si ascultate piese in Asia.

Multi artisti au cucerit de-a lungul timpului topurile muzicale, dar niciodata un videoclip nu a obtinut atat de multe vizualizari pe niciunul dintre canalele caselor de discuri din Romania.

loading...
Fenomenul ce a provocat acest succes si care l-a uluit chiar si pe artist se numeste „Panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulete in care danseaza pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat nastere in mediul online, iar asta a dus si la cresterea vizualizarilor piesei intr-un numar semnificativ.

Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. In cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist, iar noi suntem siguri ca asta nu este ultima surpriza pe care o are pentru noi

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro