The Motans – Inainte Sa Ne Fi Nascut (single nou si videoclip)

The Motans incepe toamna cu single-ul „Inainte sa ne fi nascut”, o piesa de dragoste sincera, emotionanta, cu mesaj profund.

Piesa este compusa de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului si este produsa de Alex Cotoi, cu care a mai colaborat si pentru „Drama Queen”, „Cel mai bun DJ”, „Weekend”, „FriendZone”, „Nota de plata”.”Inainte sa ne fi nascut” reprezinta un nou inceput, dupa cum mentioneaza chiar artistul: „Sufletul o limba are.”

„INAINTE SA NE FI NASCUT” e o piesa ce nu necesita sinteze. E exact asa cum o auzi si o simti. E cea mai intensa si mai profunda creatie a mea de pana acum. Prin lansarea ei, vreau sa marchez un nou inceput al conceptului The Motans, un inceput frumos”, a declarat The Motans.

Videoclipul piesei „Inainte sa ne fi nascut” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun – regie si Alexandu Muresan – DoP) cu care The Motans a mai colaborat si pentru alte videoclipuri, productie video Loops Production

loading...
Anul acesta, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat indragite de public si sustinute de radiouri si televiziunile muzicale.

Dupa „Nota de plata”, INNA si The Motans s-au reunit pentru o noua colaborare pentru piesa „Pentru ca”.

Cu peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din Romania, ajungand piesa numarul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vara!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro