Akcent – Rita (single nou si videoclip)

Dupa ce au inceput anul cu un sir de lansari, toate de pe cel mai recent EP al proiectului, cu piese precum „Stole My Heart”, „My Lady” si „Deep In Your Eyes” care au adunat milioane de vizualizari, Akcent s-a intors cu o noua piesa.

„Rita” este o piesa lenta, dansanta, care imbina perfect productia electronica si linia vocala catchy, videoclipul fiind filmat in Istanbul.

Tot „Rita” este si piesa care pregateste terenul pentru #Akcent20, inceputul anului 2019 insemnand celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.

In perioada urmatoare, Akcent va sustine un turneu de 5 concerte in Statele Unite ale Americii, ce va debuta pe 2 noiembrie in Detroit.

loading...
Trupa Akcent a castigat de-a lungul timpului nenumarate premii muzicale. De asemenea, a cucerit piata internationala odata cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile Akcent au generat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe single-uri au fost adaugate in diverse compilatii lansate sau lansate ca single de diferite case mari de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro