ANDRA MARUTA, IN CULMEA FERICIRII

Andra Maruta este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Are foarte multi fani si concerte in fiecare saptamana. Cantareata este implinita din toate punctele de vedere si nu rateaza nicio ocazie sa arate acest lucru si prietenilor virtuali.

Recent, pe contul personal de socializare, Andra a urcat o fotografie cu ea, in care apara, ca intotdeauna, cu zambetul pe buze. Vremea rece de afara nu pare sa o deranjeze, ba din contra!

“Chiar daca iarna bate la usa, sunt pregatita sa infloresc… Florestiul diseara, iar maine sa incalzesc Craiova cu AIEVEA, un super show! Dupa cum vedeti, nici DJ Donald Duck nu mai are rabdare”, a scris Andra in dreptul fotografiei.
loading...
Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro