ANDRA MARUTA, IN CULMEA FERICIRII

Andra Maruta, in culmea fericirii: „Simt ca plutesc!” A scris asta chiar pe pagina ei de socializare, alaturi de o fotografie in care apare pe scena, alaturi de o trupa rock. Bineinteles, o astfel de declaratie publica a Andrei a starnit curiozitatea fanilor, mai ales dupa ce acestia doresc sa afle, neaparat, daca Andra este insarcinata din nou.

”Muzica e viata mea, fie ca ma aflu langa o trupa rock sau o orchestra simfonica, simt ca plutesc!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook, iar fanii s-au intrecut in aprecieri.

Artista mea preferata! ? Muzica ta mereu ma incarca cu energie pozitiva…Esti un om frumos din toate punctele de vedere.Oamenii ca tine,merita tot respectul,toata iubirea si toata sustinerea din lume!???”

Fanii Andrei nu sunt deloc zgarciti atunci cand este vorba sa isi laude preferata:

loading...
”Tu esti o voce unica!Esti un om ce merita respectul intregii tari!??Tu ne bucuri pe noi, noi trebuie sa te sprijinim pe tine, ascultandu-ti muzica,apreciind tot ceea ce faci si multumindu-ti pentru ceea ce esti!??Ne faci sa radem, sa uitam de zilele negre si sa ne bucuram de fiecare zi!?Esti artista mea preferata!Am crescut cu cantecele tale,fie ele usoare sau traditionale!Iti multumesc pentru tot!???”
Andra Maruta este considerata, ca de fiecare data, o mare ARTISTA a muzicii romanesti, iar aparitiile sale confirma faptul ca muzica.. este viata Andrei. Muzica si familia, am completa noi…

Esti o mare ARTISTA Andra muzica este viata ta, iar noi te rasplatim cu cel mai frumos compliment aplauze infinite si toata iubirea noastra. Esti un om special si foarte draga, multa bafta Regina Muzicii Pop Romanesti!? ???????”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro