Betty Stoian amana botezul fiului ei!

Ce decizie a luat Betty, fiica lui Florin Salam

Betty Stoian a nascut un bebelus pe nume Matthis Stefan pe data de 1 octombrie, daruindu-i lui Florin Salam un nepotel pe care il iubeste ca pe ochii din cap. Tanara nu facuse inca nunta cu iubitul ei, Catalin Visanescu, in momentul in care l-a adus pe lume pe fiul lor, dar intentioneaza sa faca pasul cel mare dupa ce il vor crestina pe cel mic.

Tinerii parinti au anuntat initial ca botezul baietelului lor va avea loc in ianuarie 2019, insa au decis sa il amane. Motivul este chiar Florin Salam, care va fi plecat in America in acea perioada. Si pentru ca este foarte important ca manelistul sa participe la botezul primului nepot daruit de fiica lui, familia a decis ca evenimentul sa aiba loc in luna martie a anului viitor.

„Botezul vrem sa-l facem pe 9 martie. Tatal meu va trebui sa plece in America. Trebuia sa-l facem in ianuarie, acum, adica mai devreme, dar din pacate, asa s-a nimerit. Pleaca si nasii si tatal meu. Am zis sa-l facem in martie. Va fi si mai mare si ne va fi si mai usor. Vreau sa fim cu totii si sa ne simtim bine. Va fi o petrecere mare, 200 si ceva de invitati”, a declarat Betty Stoian in cadrul unei emisiuni tv.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro