CUM A APARUT ALEX VELEA LA O PETRECERE.

Alex Velea si Antonia au fost prezenti la petrecerea de lansare a colectiei H&MxMoschino. Cei doi au venit imbracati chiar in hainele din respectiva colectie, insa nu toti fanii au apreciat vestimentatia extravaganta. Colaborarea dintre celebrul brand de lux Moschino si H&M este una dintre cele mai asteptate evenimente din lumea modei la acest moment.

Alex Velea a ales sa poarte un hanorac din colectia H&MxMoschino in valoare de 399 de lei si o pereche de pantaloni scurti de blugi care costa 299 de lei. Antonia a fost si ea imbracata cu piese de rezistenta din aceeasi colectie. Vedeta a purtat un costum de baie in valoare de 199 de lei si o salopeta din blugi. Cei doi au venit insotiti de fiul lor, Dominic, care a atras atentia tuturor.

Se pare ca nu toti fanii au apreciat vestimentatia purtata de celebrul cuplu. La o poza postata recent de Antonia, internautii le-au sarit in cap.

„Cu imbracamintea lui Alex nu as merge nici dupa oua la gaini ?”, „Doamne, ce haine! Ce stil urat de a va imbraca!”, „Groaznica vestimentatia!”, „Nu mai stiti cum sa iesiti in evidenta…”, „Ce bombe de haine”, „Urata moda aveti!”, au comentat fanii Antoniei si ai lui Alex Velea.

loading...
Antonia ne-a facut din nou mandri peste hotare datorita frumusetii ei. Cantareata a fost catalogata oficial una dintre cele mai frumoase zece femei din lume! Cu trei nasteri la activ, Antonia a stiut sa aiba grija de corpul ei si felul in care arata, iar acum culege si aprecierile. Artista a ajuns in topul celor mai frumoase femei din lume, ba chiar pe locul 8.
Antonia a trait de la varsta de 5 ani in Statele Unite ale Americii, alaturi de parintii ei. A terminat liceul acolo si a urmat o scoala in domeniul modelling-ului. Antonia a participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.Cantareata povesteste insa ca experienta in modelling i-a lasat un gust amar, din cauza rivalitatilor dintre manechine.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro