Cum arata Betty Stoian la doua luni de la nastere!

Betty Stoian a slabit uimitor si arata extraordinar la doua luni de la nastere.

Vedeta si sotul ei, Catalin Visanescu, au mers la un eveniment, iar Betty Stoian s-a imbracat foarte provocator, in pantaloni din latex negri si sandale lacuite.

Betty Stoian marturisea ca vrea sa mearga la sala pentru a da jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

„Vreau sa merg la sala aproape zilnic, sa bag sala ca lumea. Vreau sa ma simt eu bine cu corpul meu, dupa aceea restul. Il iau si pe Catalin la sala. Vacanta, da. Vreau sa faca bebe cel putin un an si sa mergem cu totii in Turcia. Facem si botezul in martie. Am vrut sa-l facem putin mai micut, dar din fericire avem multe cunostinte si vrem sa fie cu totii prezenti. Foarte simplu, cu multi trandafiri albi”, declara Betty Stoian recent.

loading...
Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parinti pe 1 octombrie 2018, fiica lui Florin Salam dand nastere unui baietel care a primit numele de Matthias Stefan si a obtinut nota 10 la nastere.

„Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si multa iubire si fericire! Dar nu il invata cu suzeta, pentru ca greu il mai dezveti de ea! Si eu am o fetita de 11 luni si nu i-am dat suzeta deloc. Si cand doarme sa il pui pe pieptul tau pe burtica sa iti simta mirosul! Te pup si multa sanatate!”, i-a transmis o fana lui Betty Stoian dupa nastere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro