DE ASTA “AU RUPT-O” PROFESIONAL?! SIMONA HALEP SI DARREN CAHILL, FOTOGRAFIATI IMPREUNA LA MUNTE

Surpriza de proportii pentru fanii tenismenei Simona Halep! Cea mai iubita sportiva din Romanie se afla in vacanta in Austria impreuna cu fostul ei antrenor, Darren Cahill. Dupa ce s-au lasat fotografiati impreuna intr-o statiune preferata de iubitorii sporturilor de iarna, Simona Halep a transmis un mesaj emotionant care a alimentat zvonurile potrivit carora ea si Darren Cahill ar forma un cuplu.

In varsta de 27 de ani, Simona Halep si Darren Cahill, care are 53, se afla intr- vacanta relaxanta in statiunea Solden, care este foarte cunoscuta pentru muntii inalti, partiile de schi si peisajele superbe. In aceasta dimineata, tenismena a urcat pe o retea de socializare o poza in care apare alaturi de fostul ei antrenor si in dreptul careia a scris un mesaj, care a starnit si mai multe controverse.

“Winning is important but friendships are forever (n.r.: A castiga este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna) ? @dc10s”,este mesajul postat de Simona Halep pe pagina ei de Instagram.

Fotografia din vacanta la schi a strans peste 10.000 de like-uri in doar o jumatate de ora, iar fanii s-au declarat incantati ca ei pastreaza o frumoasa relatie de pietenie. pastreaza o relatie frumoasa de prietenie. Mai mult, unii dintre ei spera ca isi vor relua colaborarea. Va reamintim ca luna aceasta, Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu tenismena noastra incepand din sezonul viitor si a explicat si de ce.

loading...
“Va iubim pe amandoi! #teamdream 2 oameni speciali”, “Ce poza frumoasa! Minunati!”, “Ador sa va vad impreuna. Sper ca veti gasi o modalitate ca sa fiti impreuna anul viitor? Distractie placuta?”, “Sper ca nu-ti rupi picioarele pe acolo! Te rog”, “Vacanta placuta si o buna colaborare in 2019!”, “@simonahalep asta inseamna ca nu vei fi vineri la Universitatea de Vest din Timisoara pentru a primi titul de Doctor Honoris Causa? ???” sunt sase dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Decizia lui Darren Cahill de a nu o mai antrena pe Simona Halep i-a surprins pe multi, mai ales ca in timpul colaborarii lor, jucatoarea noastra a devenit lider al clasamentului WTA, iar vara aceasta, ea a obtinut primul titlu de Grand Slam din cariera, dupa o finala fabuloasa cu Sloane Stephens la Roland Garros Halep – Stephens 3-6, 6-4, 6-1. Va reamintim ca titlul de cea mai buna jucatoare din lume l-a castigat pe 8 octombrie 2017, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele

Ieri, Darren Cahill a facut publica prima poza din vacanta in care este cu Simona Halep si, desi, nu a etichetat-o, fanii celor doi au lasat mesaje din care reiese ca erau convinsi ca ei sunt impreuna in aceasta escapada la munte.

In toamna anului trecut, Simona Halep a devenit astfel prima romanca lider mondial in tenis si a doua reprezentanta a Romaniei dupa Ilie Nastase, tenismen care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, in perioada 23 august 1973 si 2 iunie 1974.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro