DELIA, SHOW INCEDIAR LA ACADELIA, SALA PALATULUI!

Delia a facut un adevarat spectacol in prima zi din seria concertelor “Acadelia“, care au loc la Sala Palatului. Artista a impresionat atat prin tinutele sale extravagante, trupa numeroasa de balet, cat si prin cele 300 de aparate de lumina, care au oferit stralucire intregului show.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost cand vedeta a prezentat-o publicului pe nepotica ei, Jessie, fetita surorii sale. Micuta a purtat casti speciale pentru ca zgomotul puternic de pe scena sa nu-i afecteze auzul.

Delia a cantat impreuna cu Oana, sora ei, care este insarcinata cu al doilea copil si la un moment dat, Delia a marturisit pe scena intrebarea aflata probabil pe buzele multor fani: „De ce nu face si ea un bebelus?”. Deranjata de curiozitatea a oamenilor, Delia a raspuns ca ar face un copil „in noaptea asta”.
loading...
Asa cum s-a astepatat toata lumea, Delia a avut momente inedite in spectacol, din care nu au lipsit efectele speciale si acrobatiile spectaculoase, pe care artista s-a straduit zile in sir sa le invete. Artista a cantat in premiera noua ei piesa „Acadele”. Pentru videoclipul melodiei, Delia a folosit o jumatate de tona de zahar din care s-a construit o piscina plina cu bile multicolore.
„Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce”, au anuntat organizatorii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro