Delia vrea o fetita! Anuntul facut chiar acum de mama ei

Gina Matache are o nepotica acum, de aproape un an, si un nepotel pe drum. Invitata la Teo Show, mama Deliei Matache a spus ca si artista vrea un bebelus.

Fiica cea mica, Oana, e insarcinata cu un baietel, dupa ce anul trecut, in decembrie, a adus-o pe lume pe Jessie.

„Mi-am revenit, mi-a trecut socul. Mi-e teama, va fi greu cu doi copii mici. E primul baiat! Si eu m-am intrebat ce o sa facem. Dar o sa invatam si asta e. Daca tot suntem cu biberoane, cu scutece… Suntem doua soacre. Facem cu randul. Cuscra lucreaza, eu ma duc la emisiuni, facem cu randul. Eu nu cred ca stiu sa cresc baieti!”, a spus Gina Matache la Teo Show.
loading...
Jessica e o fetita tare cuminte si linistita si adora sa fie in centrul atentiei. „Copilul asta cred ca e nascut pentru poze, pentru scena. E artista! Nu a spus nici miau la sedinta foto de un an! Se ridica singura, dar ii e teama sa faca pasi. Ii e frica, nu stiu de ce!”.
Delia ar vrea si ea un bebelus. „Sa ii dea D-zeu sa se intample si ei. E singurul meu vis neimplinit: sa aiba si fata ma o fata. As vrea sa aiba o fata, stiu ca isi doreste o fata”, a declarat mama artistei la Kanal D.

„Oana e terminata, tuseste intruna, nu are voie sa ia nicio pastila. Toti suntem raciti, toti in casa ne luptam cu raceala”, a adaugat Gina Matache.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro