Ellie Goulding, Diplo, Swae Lee – Close To Me (single nou)

Ellie Goulding colaboreaza cu Diplo si Swae Lee si lanseaza piesa „Close To Me”, o piesa molipsitoare, ce va sta multa vreme drept fundal sonor pentru cele mai frumoase povesti de dragoste.

Cel mai recent single al lui Ellie, „Close To Me”, reprezinta amestecul ideal intre vocea ei inconfundabila, versurile lui Swae Lee si productia inimitabila a lui Diplo. Aceasta piesa apare la aproape trei ani de la marea colaborare dintre Goulding si Diplo pentru hit-ul „Powerful”, extras de pe albumul lui Major Lazer, „Peace Is The Mission”.

„Close To Me” este primul material lansat de Ellie de la marele succes inregistrat cu „Delirium” (2015), cel de-al treilea album al cantaretei si compozitoarei britanice, care a reunit si cel mai mare hit al acesteia, „Love Me Like You Do”, al carui videoclip a fost vazut de peste 1,8 miliarde de ori.
loading...
Cariera lui Ellie Goulding este mai mult decat impresionanta. Artista a castigat doua BRIT Awards, a vandut 14 milioane de albume si 102 milioane de single-uri, reusind performanta de a inregistra peste 13 miliarde de stream-uri la nivel global. In anul 2017, Ellie Goulding a vizitat si Romania, bucurandu-si publicul de aici cu un concert memorabil, in cadrul festivalului Untold.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro