Feli Donose a nascut o fetita in mare secret?!

Cantareata Feli a trecut, pare-se, de dimineata, prin emotii uriase. Mai exact, spun surse din apropierea vedetei, artista care s-a facut remarcata prin colaborarile de succes cu Smiley, Grasu XXL sau Puya, a nascut o fetita.

Feli, artist care a facut senzatie in lumea muzicii in ultimii ani, se pare ca a devenit mamica, ea dand nastere unei fetite la Spitalul Universitar din Capitala.

Mai exact, de dimineata, sustin sursele noastre, Feli a avut bucuria de a-si strange in brate fetita, nascuta prin cezariana, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Pana la aceasta ora insa, artista nu a putut fi contactata pentru a confirma ca i s-a indeplinit visul si a devenit mama.

Feli Donose a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca este insarcinata. Artista a lansat o piesa si a dat vestea sarcinii pe versuri. Solista si tatal copilui ei s-au cunoscut anul trecut. Tanarul care a cucerit-o se numeste Catalin. Artista a marturisit ca ea si iubitul ei, Catalin, au inceput deja pregatirile pentru camera micutei lor si ca se vor bucura si de ajutor in ceea ce priveste cresterea fetitei lor. Cea care le va fi un real sprijin va fi soacra lui Feli, cu care artista se intelege de minune si pe care o numeste deja „a doua mama”.

loading...
„E varianta mea masculina, noi doi avem trairi la indigo. Este prima persoana, in afara de prietena mea din copilarie, cu care pot sa fiu eu 100%, fara nicio bariera, pentru ca stiu ca nu ma judeca”, a povestit Feli in trecut pentru ”Unica”.

Cantareata s-a facut remarcata in 2012, la emisiunea „Vocea Romanei”. Atunci a cucerit pe toata lumea cu timbrul ei special. Solista a trecut si printr-o schimbare fizica majora, ea devenind de nerecunoscut dupa ce a slabit cateva zeci de kilograme.

”Nora Luna e deja cea mai importanta fiinta din viata mea! In calatoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel si fel de informatii si sfaturi care sa ma ajute in acest nou si minunat rol de MAMICA!”, spunea Feli Donose cu cateva zile inainte de a naste, anuntand ca momentul se apropie cu repeziciune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro