INNA – Ra (single nou si videoclip)

INNA a muncit intens in ultimii doi ani pentru a crea noul album „YO”, in limba spaniola, compus de artista si produs de David Ciente.

Prima piesa pe care o lanseaza se numeste „RA” si este un mesaj de empowerment, de a iesi dintr-o relatie toxica si a capata incredere in fortele proprii.

Videoclipul pentru „RA” a fost regizat si filmat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan (NGM Creative) cu care INNA a mai lucrat pentru „Nirvana” si „No Help”, productie video Loops Production.

De imaginea INNEI s-au ocupat Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (par), RDStyling (tinute). INNA poarta o tinuta Versace de la Luisa Viaroma.

Albumul „YO” se lanseaza cu ROC NATION, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top din intreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

loading...
„Ma bucur sa lansez albumul „YO”, abia asteptam acest moment. Dupa doi ani de munca in studio, sunt onorata sa prezint fanilor mei „YO” si sa il lansez alaturi de un partener precum ROC NATION, o casa de discuri importanta la nivel international. Multumesc pentru sustinere si incredere, multumesc Global Records pentru sprijin in toti acesti ani. Sper ca „YO” sa bucure, sa inspire, sa incante. Nu inceta niciodata sa visezi!”, a spus INNA.

Chiar de ziua ei, asa cum si-a obisnuit fanii, INNA le-a facut cadou teaser-ul albumului „YO”,INNA spune povestea acestui album si motivul pentru care a ales sa il compuna, cu imagini din videoclipurile pieselor de pe „YO” care urmeaza sa fie lansate.

„Sunt INNA si marea mea pasiune este sa fac oameni fericiti. Chiar daca sunt multe forme prin care poti sa aduci fericire in vietile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine.
Ca sa spun si mai sincer, nu imi amintesc sa ma fi gandit la ceva anume atunci cand am inceput sa compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gand parea ca este deja acolo, in mintea mea, din alta viata, din alta lume.

Cunosc fiecare personaj din povestile mele. Fiecare sunet imi aminteste de un moment. Vocea mea vorbeste despre emotii ascunse.

Chiar acum, sunt gata sa imi dezvalui secretul, la un moment distanta de a-mi indeplini visul.
„YO” este urmatorul pas in calatoria mea. Un moment atat de important pentru mine, de special. Sunt fericita sa il impartasesc cu voi”, a spus INNA.

„YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

Piesele se numesc „RA”, „Contigo”, „Iguana”, „Si, Mama”, „Sin Ti”, „Locura”, „Fuego”, „Tu Manera”, „La Vida”, „Gitana”, „Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

De curand, INNA a sustinut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.

Unul dintre single-urile anterioare ale INNEI „Yalla” are 300 000 000 de vizualizari, „Cola Song” feat. J Balvin peste 200 000 000 vizualizari, la fel si „In Your Eyes” feat. Yandel.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro