LAVINIA PIRVA se pregateste sa…

Recent, Lavinia Pirva nu si-a mai facut simtita prezenta in industria muzicala din Romania. Artista a continuat, insa, sa fie extrem de activa pe scenele de concert. Curand, Lavinia va reveni in forta cu o noua piesa latino.

Anuntul a fost facut chiar de artista, pe contul personal de Instagram.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. formeaza un cuplu de aproape sapte ani. Cu ceva timp in urma, artista a dezvaluit un amanunt despre care nu mai vorbise pana atunci.

Lavinia Pirva, marturisiri despre nunta cu ei cu Stefan Banica Junior
Cununia religioasa a celor doi a avut loc in Romania, nu in Bulgaria, asa cum s-a spus.

loading...
Artista a marturisit ca evenimentul nu a fost unul secret.

„Cununia regligoasa a fost facuta in Romania. Vai, cate m-ati facut sa spun. A fost foarte bine la nunta. Am avut aproape pietenii apropiati. Am avut si doua dimnisoare de onoare, prietenele mele. Nasii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuti publicului, nu sunt artisti.”, a declarat Lavinia Pirva pentru Pro TV, relata atunci Libertatea.

„Nu ma simt diferit absolut deloc. Sunt la fel de fericita, de ok, nu am simti o mare diferenta, sigur ca m-am bucurat ca am trait un moment superb. Nu a fost nunta secreta, au fost alaturi de noi oamenii pe care i-am iubit.

Consideram ca lucrurile de genul asta trebuie sa ramana pentru noi si pentru cei care chiar se bucura cu adevarat atunci cand faci un lucru frumos”, a mai spus aceasta.

De curand, artista nu a mai postat nicio fotografie cu sotul ei. Sa existe vreo problema? Poate da, poate nu, poate Lavinia pur si simplu se concentreaza mai mult pe cariera in aceasta perioada.

Cert este ca artista intotdeauna a incercat sa isi mentina cat mai privata viata personala!

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro