Lovitura incredibila data de familia Prodancei in America in urma cu putin timp!

Mezina impresarei a ajuns sa semneze cu cea mai importanta universitate din America!

Anamaria Prodan este o afacerista care scoate bani si din piatra seaca! Drept dovada, are milioane de euro in cont, in plus, prospera de la an la an in business-urile cu imobilare pe care le are in America!

Pe urmele ei calca mai nou si Sarah Dumitrescu, fiica mai mica a impresarei si a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu! Drept dovada, tanara, in varsta de doar 18 ani, a semnat, recent, un super contract pe o suma ametitoare, extrem de bun pentru cariera sa de sportiva!
loading...
Sarah Dumitrescu a fost curtata intens de formatiile din NCAA. Sarah Dumitrescu este fosta internationala de tineret a Romaniei, si a avut o linie statistica buna in cadrul competitiilor de U16 si U18 la turneele continentale. Numai in ultimul sezon la IMG Academy a strans medii de 19 puncte, 8 recuperari si 4 pase decisive. Pana la urma, din 39 de oferte, ea a semnat oficial cu Universitatea Mississippi din Conferinta de Sud-Est (SEC) a NCAA, echipa pentru care va juca in Divizia 1 a colegiilor americane, nivelul cel mai inalt al baschetului juvenil de peste ocean.

”Sunt bucuroasa ca am oportunitatea sa practic sportul pe care il iubesc la urmatorul nivel. As vrea sa le multumesc tuturor universitatilor care au vrut sa ma recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmata sa va anunt ca mi-am luat angajamentul sa joc la Universitatea din Mississippi”, a spus Sarah Dumitrescu, extrem de fericita!

Decizia tinerei a fost una primita pozitiv de intreaga familie. Dintre toti, Anamaria Prodan este in culmea fericirii acum, mai ales ca mereu si-a dorit ca si fata ei cea mica sa fie in prim-plan, sa fie cea mai buna in baschet, la fel cum fiica mai mare, Rebecca, este un model international, iar Reghe jr. face furori deja pe terenul de fotbal!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro