MESAJUL PE CARE ANDRA I L-A TRANSMIS TENISMENEI SIMONA HALEP

Andra a facut public un mesaj extrem de emotionant adresat Simonei Halep, dupa ce indragita tenismena s-a numarat printre vedetele care au participat la spectacolul ei din weekend. Randurile scrise de talentata artista i-a facut pe multi dintre romani sa aiba lacrimi in ochi, iar unii dintre ei au lasat comentarii la postarea sa.

Dupa ce Simona Halep a cantat si a dansat la spectacolul Andrei, care a avut loc in urma cu cateva zile, cantareata a urcat pe o retea de socializare o poza in care apare alaturi de liderul mondial WTA, iar in dreptul sau a asternut o descriere foarte frumoasa.

“Simbolul national ar putea fi o racheta de tenis. Pentru ca de cand e Simona pe teren, ne-am simtit mai mandri ca niciodata ca suntem romani! O campioana de nota 10, Simona Halep!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.
loading...
Fanii celor doua vedete s-au intrecut in declaratii de iubire pentru ele.

“Doua exemple demne de urmat ale Romaniei ce ne-au facut mereu sa fim mandri ca suntem romani! Transmiteti in sufletele noastre multa iubire, recunostinta si mandrie! Mandru de voi! ???? Te pup si imi e dor de tine, Andra! ??”, “ Superbe, pupici! Succes! Va iubim!”, “Poate doua dintre cele mai frumoase si de succes femei din Romania care au in comun pielea de gaina a romanilor: Andra atunci cand ne incanta cu vocea, iar Simona cu fiecare meci pe care il joaca. ???”, “Sunt fana pe viata a Simonei, iar de tine Andra… ce sa mai zic! Va iubesc pe amandoua! ????”, “Doua stele pretioase!!!?? Va iubesc!!??????” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro