MIRELA VAIDA A RAMAS FARA EMISIUNEA “TOTUL PENTRU DRAGOSTE”

Bucuria fanilor ca prezentatoarea Mirela Vaida se intoarce pe sticla nu a durat foarte mult! Indragita vedeta a anuntat intr-un mesaj facut public ca emisiunea “Totul pentru dragoste – la bine si la greu” se va incheia maine, 23 noiembrie. In randurile asternute pe Internet, ea a subliniat ca cei care o iubesc o pot vedea in noi proiecte incepand de anul viitor, chiar daca este insarcinata pentru a treia oara.

Moderata de Mirela Vaida, emisiunea “Totul pentru dragoste – la bine si la greu” iese din grila postului Antena 1, dupa cifre slabe de audienta. De saptamana viitoare, emisiunea matrimoniala va fi inlocuita cu filme, titreaza paginademedia.ro. Indragita prezentatoare a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj emotionant in legatura cu aceasta schimbare din cariera ei in televiziune.

“Asa este! Proiectul «Totul pentru dragoste» (in varianta modificata) se termina vineri. Televiziunea inseamna experiente, riscuri, cautari, incercari si, de cele mai multe ori, reusite!! Am avut experienta de a prezenta emisiuni diverse, de la Revelioanele «La Hanu’ Mirelei», reality-show-ul «Mireasa pentru fiul meu» pana la emisiuni grele ca si continut afectiv si de ancheta sociala, precum “Acces Direct”! Cu toate am fost, de cele mai multe ori, lideri de piata! Insa am si experienta esecului! Asta nu ma face mai slaba! ?? Dimpotriva! Am trecut prin toate starile si prin foarte multe formate si am inteles ce mi se potriveste si ce nu ma reprezinta! Experienta si satisfactiile mele in televiziune sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni!! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi neconditionat! Ne vom vedea anul viitor, sper, cu formate mult mai performante si mai potrivite mie! Pana atunci va voi tine la curent cu tot ce e frumos si palpitant in viata mea, pe blogul personal www.mirelavaida.ro. Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati daruit cele mai frumoase satisfactii profesionale din ultimii ani! ???”, a scris Mirela Vaida pe contul sau de Facebook.
loading...
Emisiunea Totul pentru dragoste, difuzata in timpul saptamanii, pe intervalul 14.00 – 16.00, revenise in grila Antenei 1 la inceputul lunii octombrie, cu un format schimbat, fata de prima parte a acestui an. Concret, pe langa partea de talk-show, au introdus si o componenta de reality-show. Un burlac trebuia ca, timp de doua saptamani, sa aleaga dintre cele patru femei aflate in casa, una dintre ele fiind singura, iar celelalte trei aflandu-se deja intr-o relatie. In final, daca burlacul ghicea care este fata singura castiga marele premiu pus in joc, de 5.000 de euro, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea n-a performat insa in audiente. In luna octombrie, emisiunea a avut la nivel national o medie de 240.000 (1,3 rating). In mediul urban, emisiunea avea 123.000 media (1,3 rating), iar pe publicul comercial 39.000 (0,9 rating). Cifrele au fost sub La Maruta si sub Teo Show, emisiun cu care se intersecta, de la ora 15.00.

Mirela Vaida s-a nascut pe 16 martie 1982 in Targu Frumos. Ea este actrita, cantareata de muzica populara si prezentatoare. In prezent, Mirela Vaida modereaza “Totul pentru dragoste – La bine si la greu”, emisiune care ruleaza pe Antena 1. De-a lungul carierei sale in televiziune, vedeta a fost la carma show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, iar ulterior, s-a ocupat de quiz-show-ului matrimonial “2k1” si, in acelasi timp, de “Acces Direct” – incepand cu 3 aprilie 2017. Si asta dupa ce Simona Gherghe a intrat in concediu prenatal.

Mirela a devenit sotia lui Alexandru Vaida in urma cu mai bine de noua ani – nunta lor a fost pe 19 septembrie 2009. Ei au doi copii: Carla Maria si Vladimir Alexandru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro