Nicole Cherry – Danseaza amandoi (single nou si videoclip)

Nicole Cherry cucereste internetul cu single-ul „Danseaza amandoi”, care in mai putin de 24 ore ajunge pe locul 2 in YouTube Trending. Videoclipul a adunat peste 500.000 de vizualizari in doar 18 ore, in timp real.

Mii de reactii pozitive atat pe YouTube, cat si in Social Media, unde Nicole a luat cu asalt toate platformele, iar share-urile si comentariile pozitive nu au intarziat sa apara.

Piesa „Danseaza amandoi” este compusa de catre Sandor Biro si Randi, marcand si prima colaborare a artistei cu studioul Famous Production.

Pentru productia videoclipului, Nicole a lucrat din nou cu Iura Luncasu si a filmat pe parcursul unei nopti intr-un spatiu neconventional, pe o autostrada, la temperaturi scazute. Finalul videoclipul o aduce pe Nicole intr-o ipostaza inedita.

loading...
Cinci ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, peste 1.100.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din Romania. Cinci ani de cariera pentru Nicole Cherry inseamna peste 10 hituri lansate, peste 240.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro