Nicoleta Nuca – N-am Pierdut Nimic (single nou si videoclip)

„Ma reprezinta mesajele de girl empowerment”, recunoaste Nicoleta Nuca, artista reprezentata de Global Records care a lansat astazi piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completeaza perfect ideea noului single si o surprinde pe Nicoleta in ipostaze wow, provocatoare si foarte sigura pe ea.

„M-a sunat intr-o zi Marius Moga si mi-a zis ca are o piesa super tare pentru mine, despre care el crede ca mi se potriveste manusa. Am ascultat piesa si mi-a picat cu tronc din prima clipa. Am inregistrat primul demo, Marius Mirica a lucrat apoi la o productie mai fresh si in alta seara m-a sunat iar Marius Moga si m-a chemat la studio sa inregistrez vocile finale. Am stat in studio pana la 4 dimineata facand brainstorming despre cum am putea face piesa din ce in ce mai buna. Uite asa a luat nastere varianta pe care o auziti acum”, declara Nicoleta Nuca.

Piesa, produsa de Marius Moga, Marian Moldoveanu @DeMoga Music, alaturi de Marius Mirica (productie aditionala) a fost compusa de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirica, Robert Toma si Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga si Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirica. „N-am pierdut nimic” a fost produsa in studiourile DeMoga Music si Narcotic Creation.
loading...
„N-am pierdut nimic” marcheaza o schimbare in stilul cunoscut al Nicoletei Nuca. „E o piesa diferita de ceea ce asteapta de la mine fanii si urmaritorii mei. E o piesa cu un mesaj #girlpower, pozitiva, dinamica, funny si plina de viata. Cred ca mi se potriveste atat pe voce, cat si pe personalitate, pentru ca imi face o placere enorma sa o cant”, a continuat Nicoleta Nuca.

Anul acesta, Nicoleta Nuca a mai lansat piesa „Suflet nebun”, o piesa compusa de Marco&Seba, despre care artista marturisea ca reprezinta o abordare muzicala diferita, mai dinamica si mai fresh.

Anul trecut, Nicoleta a lansat piesele „Ai uitat cine esti”, „Alt tu”, prima piesa la care artista a contribuit si cu partea de compozitie – muzica si versuri, precum si piesa „Insula”, o prima colaborare cu NOSFE de la Satra B.E.N.Z. Nicoleta s-a facut remarcata in cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nuca, lansat dupa participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevarat succes, melodia fiind in continuare difuzata pe posturile de radio si TV. Alte piese lansate de artista in cariera sa sunt „Linistea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum si doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” si „Cand pleci”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro