S-a aflat cu ce se ocupa Monica Gabor in America

Adevarata viata a Monicai Gabor in America! Monica Gabor a lasat Romania si s-a mutat, de cativa ani, in America, acolo unde traieste o frumoasa poveste de dragoste cu afaceristul Mr. Pink, insa nu sta degeaba.

Satena este fericita acum, mai ales ca si sora ei, Ramona, s-a mutat alaturi de ea.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu are un job in SUA! Este profesoara de engleza pentru imigrantii din Los Angeles.

”Vin dintr-un oras mic, Bacau, si am ajuns sa predau engleza inBeverly Hills si asta imi da si mai multa incredere in mine”, a declarat ea.

loading...
Adevarata viata a Monicai Gabor in America! De asemenea, aceasta isi doreste sa o aduca si pe Irina, fiica ei din casnicia cu Irinel Columbeanu, in America sa locuiasca alaturi de ea.

”Aici se simte ca acasa si simte ca are o familie. Irina il numeste pe Pink daddy. Nu i-am spus niciodata sa ii spuna asa, pentru ca il respect pe tatal Irinei.

La ea a venit in mod natural si este foarte atasata de Pink si vrea sa se mute aici. Deocamdata, ne vom revedea in vacanta, in iulie”, a mai adaugat Monica Gabor.

Mai mult de atat, Monica Gabor are o relatie speciala cu fiul chinezului, Anthony. Ea si baietelul sunt foarte apropiati si petrec extrem de mult timp impreuna.

Cat despre Ramona Gabor, aceasta nu mai locuieste in Dubai, ci s-a mutat in America, acolo unde intentioneaza sa isi deschida propria afacere.

”Am revenit in vara anul trecut la Los Angeles la petrecerea ‘I go live’ si pentru prima oara am simtit ca poate acesta este un loc in care as vrea sa locuiesc. In decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an in America, dar parca niciodata nu imi gaseam locul aici si acum am zis ca poate ca e cazul sa fac o schimbare.

loading...
In Dubai facusem cam tot ce consideram eu ca era de facut, simteam ca sunt mult prea mult in zona mea de confort, parca nimic nu ma mai motiva.

Deja aveam business-ul meu in Dubai, casa mea, dar am zis ca trebuie sa vina alta provocare in viata mea. Si am facut marea mutare in septembrie anul trecut”, a declarat Ramona Gabor

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro