Vezi cate saptamani are, de fapt, sarcina indragitei Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, cate saptamani are de fapt sarcina ei. Vezi raspunsul la intrebarea de pe buzele fanilor vedetei.

Gabriela Cristea are tot ceea ce si-ar putea dori o femeie. Este implinita pe plan profesional, are un sot care o iubeste si o respecta, o fetita minunata si o surioara pentru Victoria Margot, „pe drum”.

Prezentatoarea tv este insarcinata, dupa cum a dezvaluit, in exclusivitate, WOWbiz.ro, iar fericirea i se poate citi pe chip in orice moment al zilei.

Ei bine, pentru cititorii care intreaba in ce stadiu este sarcina indragitei vedete, avem un raspuns. Aceasta este gravida in 19 saptamani.

loading...
Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a povestit ca nu va naste la 40 de saptamani, ci la 38. Prezentatoarea tv a mai declarat ca acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor si este hotarata sa il urmeze, evitand astfel posibile complicatii.

Gabriela Cristea, cate saptamani are de fapt sarcina ei. „Nasc in martie”
“Trebuie sa nasc in martie, dar totul se va intampla cu doua saptamani mai devreme. Practic, eu nu voi naste la 40 de saptamani, asa cum se intampla in mod normal, ci la 38 de saptamani. Nu este prematur, dar asa mi-au spus medicii ca este mai bine, in cazul meu. Eu am nascut prin cezariana si prima oara si trebuie sa am distanta de doi ani intre cele doua operatii… Eu nu voi avea doi ani si, prin urmare, ca sa evitam sa apara eventuale complicatii, e bine ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Gabriela Cristea si-a gasit adevarata dragoste in urma cu patru ani. L-a intalnit pe cantaretul Tavi Clonda, iar chimia dintre ei a fost imposibil de ignorat.

Dupa un an de relatie, acestia s-au casatorit civil, in aprilie 2015. In urma cu un an, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe micuta Victoria Margot, primul copil al ei si al artistului.

Mostenitoarea cuplului este adorabila si le-a umplut parintilor vietile de fericire, dar acum cateva luni atat vedeta tv cat si solistul au spus ca isi mai doresc un copil…Si, ce credeti? Minunea s-a infaptuit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro