Vica Blochina s-a impacat cu Victoras Micula!

Vica Blochina si-a retras apelul in procesul pe care-l avea cu Victoras Micula.

Vica Blochina a decis sa faca pace cu Victoras Micula, dupa un an si jumatate de razboi in instanta. Blonda il actionase in judeca pe mostenitorul celui mai mare producator autohton de bauturi racoritoare dupa ce acesta folosise cuvinte grele la adresa sa, ca urmare a unei intalniri pe care cei doi au avut-o pe litoral. Blochina a cerut despagubiri in acest caz, ca reparatii morale, insa a pierdut in prima instanta, la Tribunalul Bihor.

Vica nu s-a lasat si in luna mai a acestui an a facut apel la Curtea de Apel Oradea. In urma cu o luna, surprza: Vica anunta judecatorii ca renunta la proces, ceea ce inseamna ca este de acord cu prima decizie a instantei. Judecatorii au luat cunostinta si au inchis procesul.
loading...
Victoras Micula si Vica Blochina s-au certat prin intermdeiul presei in 2017, atunci cand tanarul milionar a povestit ca blonda s-a autoinivitat la mare si ca i-a solicitat sa-i plateasca camera la hotel. Atunci cand Vica a negat episodul, Victoras s-a enrvat si a folosit cuvinte extrem de dure la adresa ei, pe care insa le-a retras, sussinand ca au fost scoase din context.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro