Xonia – Discrete (single nou si videoclip)

Xonia ne prezinta single-ul „Discrete”, o piesa compusa de o echipa din LA si produsa de Manuel Riva.

Discrete este un single pe care mi-am dorit foarte tare sa il cant imediat ce l-am auzit, este modul meu de a sustine acele persoane care au cazut in capacana partenerilor de viata, mai exact a celor care au crezut ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste, dar care la un moment dat au aflat ca sunt mintiti si s-au aflat in postura de amanat sau amanta, fara voia lor. Personal, nu am trait asa ceva si nu mi-as dori sa trec vreodata printr-o experienta de acest gen, insa, in ultima vreme, aud tot mai des astfel de povesti, vad oameni raniti sufleteste, vad tineri care sufera.

Prin piesa Discrete imi doresc sa fiu vocea care trage un semnal de alarma si, totodata, mi-ar placea ca oamenii sa se schimbe, sa nu mai faca din aceste situatii o normalitate, sa fie asumati, responsabili si sa vorbeasca deschis despre ceea ce simt, traiesc sau vor sa schimbe in viata lor”, a declarat Xonia.
loading...
Artista isi doreste ca mesajul piesei ei sa schimbe in bine vietile cat mai multor oameni. Videoclipul piesei este regizat de Anthony Icuagu si a fost filmat intr-una dintre vilelele complexului rezidential Amber Gardens.

Xonia a cunoscut succesul in industria muzicala romaneasca inca de la inceput cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 8 ani de cariera a bifat mai multe piese care au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei si prima colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’. De asemenea, artista a colaborat cu Alx Veliz, artistul canadian cu care are piesa „Dancing Kizomba”, DJ Sava, Deepcentral sau Sonny Flame.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro