ADELA POPESCU NU E PRIMA SOTIE A LUI RADU VALCAN!

Adela Popescu nu e prima sotie a lui Radu Valcan. Starul TV a mai fost casatorit, la inceputurile activitatii sale in showbiz. Era vorba despre o femeie de afaceri, Tereza, iar relatia lor s-a desfasurat la inceputul anilor 2000.

S-au iubit mult si au incercat sa formeze o familie fericita, dar destinul nu a fost de partea lor. Radu si Tereza aveau multe afinitati, iar in cei patru ani de casnicie fiecare si-a pus amprenta in dezvoltarea celuilalt.

Cu toate acestea, cei doi au ajuns in fata instantei – in 2007 – pentru a divorta de comun acord. Tereza a pastrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost impartite in urma unei intelegeri. Peste cativa ani, in 2010, Tereza Valcan s-a recasatorit, eveniment petrecut in mare secret. Sotul ei, grecul Dimitris Tramakas este directorul unei companii de advertising din Romania, iar blonda a dorit ca ceremonia sa se petreaca in cadru foarte restrans.

Radu Valcan spune ca despartirea dintre el si Tereza nu a avut ca punct de pornire vreo greseala a unuia sau a altuia. ”Asa a fost sa fie”, spune el.
loading...
„Nu am gresit nici eu, nici ea. Asa a fost sa fie sa fim impreuna si sa ne despartim. Ne-am casatorit si am invatat multe, sunt incercari din viata. M-am casatorit la 20 si ceva de ani pentru ca mi se parea cool. Asa mi-am imaginat eu ca o sa fie acel moment, dar nu a fost asa. Eu doream stabilitate, imi place familia. Nu mai merge relatia, nu ne mai intelegem si te incarci negativ, asta e o relatie care nu te mai ajuta ca individ sa cresti“, a declarat Radu Valcan atunci cand a fost intrebat despre prima sa casnicie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro