ALEX VELEA, PRIMELE DECLARATII DESPRE RELATIA DINTRE SMILEY SI GINA PISTOL

Chiar daca Smiley si Gina Pistol nu au vrut sa vorbeasca despre relatia lor pana acum, prietenii celor doi au mai scapat informatii ”din culise”. Cum a fost Alex Velea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, care se gandeste chiar sa-i cunune.

Discretia caracterizeaza cel mai bine relatia lui Smiley cu Gina Pistol. Desi semnele ca sunt impreuna sunt de multa vreme evidente, iar prezentatoarea TV a recunoscut acest lucru, Smiley prefera sa nu vorbeasca mai deloc despre viata lui sentimentala.

A facut-o insa, in urma cu mai mult timp, unul dintre cei mai buni prieteni ai cantaretului, Alex Velea.

”Daca Smiley e indragostit, sa fie fericit, eu am vazut doar in ziar treaba asta, nu stiu…Sunt o mitraliera mare, nu pistol ca Gina…El o sa fie nasul lui Dumi, nu stiu cum o sa fie…Smiley trebuie sa fie nasul lui Dominic, nu stiu daca se poate sa facem asta, sa fim noi nasii lui Smiley si Gina… Da, as accepta orice zice el, e prietenul meu ” a spus Alex Velea in urma cu mai mult timp.

loading...
„Trebuie sa intalnesc omul acela deosebit, pentru ca merit! Am nevoie de un barbat care sa aiba incredere in el, in mine si in relatia noastra. Imi doresc un om misto” (…)”Casatoria tine foarte mult de cei doi oameni, fiecare persoana vine cu un bagaj emotional si genetic in urma ei. Nu e scopul meu in viata sa pun mana pe un barbat sa ma marit. Scopul meu in viata este sa nu ma pierd de mine insami, sa raman pe drumul cel bun si sa pot sa fac asta alaturi de un om, fara sa-l dezechilibrez sau fara sa ma dezechilibreze. Asta-i scopul meu in viata”, spunea blondina.
Si Smiley a vorbit recent despre sentimentele pe care le nutreste fata de iubita sa, Gina Pistol, insa fara sa-i redea numele acesteia, pentru ca cei doi s-au straduit inca de la inceputul relatiei sa vorbeasca deschis despre ce se intampla intre ei: „Pai am fost la Capatul Pamantului cu o fata. Serios! E in Portugalia si se numeste Cabo da Roca.

M-am prezentat la intalnire in numele iubirii. Nu cred ca am facut lucruri mari. In numele iubirii as face orice. Daca iubesc pe cineva, fac orice”, declara Smiley in urma cu cateva luni.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro