Anda Adam a vorbit despre a doua sarcina

Anda Adam este mamica unei fetite si, recent, s-a speculat ca ar fi iar gravida.

Fosta Faimoasa de la Exatlon a pus capat zvonurilor spunand ca ea si sotul ei, Sorin Andrei, isi doresc mult al doilea copil, insa deocamdata nu se pune problema sa fie gravida.

Anda Adam a tinut sa precizeze ca atunci cand va fi cazul, va iesi public si va anunta ca asteapta al doilea copil, un fratior sau o surioara pentru micuta Evelin.

„Noi ne dorim foarte tare inca un copil. Nu sunt insarcinata, dar ne dorim inca un copil. Cand o sa fiu insarcinata, o sa vin si o sa va spun „Sunt insarcinata!” si o sa fiu foarte fericita ca sunt insarcinata. Deocamdata nu sunt, deocamdata sunt pe dieta pentru ca vreau sa-mi permit sa mananc de sarbatori un cozonac, o sarmaluta.

loading...
Si la prima sarcina, asta am facut inainte. Eu in sarcina am luat noua kilograme, din care copilul a avut trei. Nu am stabilit cand vrem sa facem un copil. Ne comportam normal si daca se intampla pur si simplu, cu siguranta o sa fie binevenit pentru ca ne mai dorim inca un copil, dar nu ne-am facut niciun plan”, a declarat Anda Adam intr-o emisiune.

Anda Adam s-a casatorit in vara anului 2015, la nici un an de cand l-a cunoscut pe sotul ei. Cine este barbatul cu care s-a maritat Anda Adam?

Anda Adam este maritata din iunie 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, un barbat cu cinci ani mai tanar decat cantareata care a participat la Exatlon Romania si a facut parte din tabara Faimosilor. Anda Adam a fost ceruta in casatorie de Sorin Andrei Nicolescu dupa numai o luna de cand s-au cunoscut si la nici un an de cand au inceput sa formeze un cuplu au facut si nunta.

Petrecerea de nunta a Andei Adam cu Sorin Andrei a avut loc in luna iunie a anului 2015, la Snagov, pe malul lacului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro